ΕΕΕΔΕΑ 2014

 
 

*      Στις 26 Ιανουαρίου η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στους αγώνες δρόμου  και τους «Αγώνες θυσίας» του  Δήμου Αγ. Αναργύρων, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα ΒΟΥΡΒΑΧΕΙΑ 2014, μετά από πρόσκληση του Δήμου.

 

*      Την Παρασκευή 7-2-14 αντιπροσωπία της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. συμμετείχε στην συνάντηση - ημερίδα εμπειρογνωμόνων με θέμα τον εθελοντισμό η οποία η θα πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Π.Π. και του Π.Σ.

 

*      Από τις 10-214 έως και τις 14-2-14 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. μετέβησαν στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς για υποβοήθηση των σεισμοπλήκτων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, στις κατεστραμμένες οικίες.

 

*      Την Κυριακή 9-3-14  πραγματοποιήθηκε ενημερωτική επίσκεψη μελών και φίλων της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. στην Βάση Υποβρυχίων, στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας και στα υποβρύχια Παπανικολής και Ποσειδών.

 

*      Την Κυριακή 16-3-14 πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις με εκπαιδευτικά σενάρια (διελεύσεως, απεγκλωβισμού, διαφυγής κλπ) σε «αφιλόξενο περιβάλλον». Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στο Σκαραμαγκά, στο Κ.Ε. Παλάσκας.

 

*      Στις 21/3/14 προσκεκλημένοι από το ΙΕΚ Μεταμόρφωσης μέλη της ομάδος παρέδωσαν  μαθήματα πρώτων βοηθειών στους μαθητές.

 

     *    Στις 30-3-2014 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α., προσκεκλημένη του Δήμου Αγ. Αναργύρων, ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών σε αθλητική εκδήλωση  του Δήμου ( αγώνας δρόμου πόλης 10 χιλιομέτρων)

 

     *    Στις 4-5-6/4/14  ανέλαβε η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α την κάλυψη Α΄ Βοηθειών στην 3μερη εκδήλωση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων της Πετρούπολης και παράλληλα προχώρησε  και σε παρουσίαση – ενημέρωση πολιτών πάνω σε θέματα Α’ Βοηθειών και πολιτικής προστασίας.

 

     *    Στις 5-4-14 ξεκίνησε ο Πολυθεματικός εκπαιδευτικός κύκλος 2014 στον Δήμο Αγ. Αναργύρων Καματερού και ολοκληρώθηκε στις 18-5-14

 

     *    Στις 6-4-14 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε και την κάλυψη Πρώτων  Βοηθειών στον Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου σε διάφορα σημεία στο Ποικίλο Όρος. Τον αγώνα  διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος «Οδυσσέας».

 

 

 

 

ΚΑΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ……………………………