ΕΕΕΔΕΑ 2008

 

Περιγραφή: expbul1a  Στις 14, 16, 21 και 23 Ιανουαρίου του 2008 οργάνωσαν στην Πετρούπολη 14ωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών με την Υπηρεσία Αγωγής Υγείας του Ε.Ε.Σ. 

     

Περιγραφή: expbul1a  Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008 τα μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α., μετά από αίτημά τους προς την Αττικό Μετρό (Α.Μ.Ε.Λ.  Α.Ε.), παρακολούθησαν τετράωρο ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα «καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης στο μετρό». Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μετρό.

 

 Περιγραφή: expbul1a  Στις 30 Ιανουαρίου, 4, 6 και 11 Φεβρουαρίου του 2008 οργάνωσαν στην Πετρούπολη το 2ο 14ωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών με την Υπηρεσία Αγωγής Υγείας του Ε.Ε.Σ.

     

 Περιγραφή: expbul1a  Επίσης τον Φεβρουάριο του 2008, μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. παραβρέθηκαν και συμμετείχαν σε άσκηση σεισμού στα Χανιά, την οποία συνδιοργάνωσαν οι Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. των Χανίων με το Ε.Κ.Α.Β. και άλλες εθελοντικές οργανώσεις της περιοχής

    

Περιγραφή: expbul1a  Στις  29  Μαρτίου 2008, σε μία σεμνή τελετή στην Πετρούπολη (Δήμος στον οποίο έχει την έδρα της η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.), παρουσία της Δημοτικής Αρχής, παρέλαβαν όλοι οι δικαιούχοι, τις βεβαιώσεις και τα πιστοποιητικά των διαφόρων σεμιναρίων, στα οποία και είχαν συμμετάσχει.

 

Περιγραφή: expbul1a  Στις 31-3-08 πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, στα γραφεία των Εθελοντών  Διασωστών Δήμου  Κορυδαλλού  (ΕΔΟΚ), για τα μέλη και τους φίλους της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α., σεμινάριο με βασικό θέμα την ακινητοποίηση και την μεταφορά τραυματία.

 

Περιγραφή: expbul1a  Μέσα στον Ιούνιο του 2008 ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα  αυτόνομης καταδύσεως με μπουκάλες,  τα οποία ξεκίνησαν στις 5-4-08  για τα μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. Περίπου 20 άτομα  απέκτησαν το πτυχίο καταδύσεων (πρώτου αστεριού) της  PADI

 

Περιγραφή: expbul1a  Στις 11-5-08, μέλη της  Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. σε συνεργασία με την Ε.Δ.Ο.Κ.  (Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κορυδαλλού ), συμμετείχαν στην υγειονομική κάλυψη του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων του Πανιωνίου και της Α.Ε.Κ., στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

 

Περιγραφή: expbul1a  Μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. την Παρασκευή 23 Μαΐου έλαβαν μέρος στην άσκηση αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών ( α. από σεισμό και β. από τροχαίο ατύχημα ) σε ρεαλιστικές συνθήκες. Την άσκηση διοργάνωσαν ο Δήμος Περιστερίου με την Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Κ.Ο.Μ.Α.Κ.) της Πολεμικής Αεροπορίας.

 

Περιγραφή: expbul1a Στις 25-05-08, μέλη της  Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. σε συνεργασία με την Ε.Δ.Ο.Κ. , συμμετείχαν στην υγειονομική κάλυψη στις εορταστικές εκδηλώσεις ποδοσφαίρου της ομάδας του Πανιωνίου ( στο γήπεδο του Πανιωνίου στην Ν. Σμύρνη), ταυτόχρονα με την υγειονομική κάλυψη του τουρνουά ποδοσφαίρου Κορυδαλλού, ( στο 7ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού).

 

Περιγραφή: expbul1a  Στις 25-6-08, ολοκληρώθηκε και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εθελοντισμού ( 100 ωρών ) του ΥΠ.Ε.Π.Θ. «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ», το οποίο είχε ξεκινήσει στις 2-4-08 και το παρακολούθησαν αρκετά μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α., άλλοι για πρώτη κι άλλοι για δεύτερη φορά, μετά από έξι χρόνια

 

Περιγραφή: expbul1a  Στις  27, 28 και 29 Ιουνίου του 2008, αντιπροσωπεία  της  ΕΕΕΔΕΑ, συμμετείχε στην υγειονομική κάλυψη της «Γιορτής Τσαγιού» στο Γράμμο  της Καστοριάς, μαζί με την αντίστοιχη ομάδα της Καστοριάς, η οποία και μας προσκάλεσε..

 

Περιγραφή: expbul1a  Στις 7-7-08 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.  εντάσσετε στο μητρώο εθελοντικών οργανώσεων, της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με Αρ. Μητρώου 53 / 2008.

 

Περιγραφή: expbul1a  Ανταποκρινόμενη η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. και το καλοκαίρι του 2008, στο κάλεσμα του Δήμου Πετρουπόλεως για υποβοήθηση στην πυροπροστασία του Ποικίλου όρους κατά τις ημέρες υψηλού κινδύνου, ανέλαβε την περιφρούρηση σε σημεία του βουνού που της υποδείχθηκαν.

 

Περιγραφή: expbul1a  Τον Αύγουστο του 2008, μέλος της ΕΕΕΔΕΑ προσκεκλημένο των Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. του τμήματος Χανίων, κι αυτή την χρονιά συμμετείχε στην υγειονομική κάλυψη, την οποία είχαν αναλάβει, στο ολονύκτιο παραλιακό πάρτι  στα «Φαλάσερνα» Χανίων, καλύπτοντας ναυαγοσωστική βάρδια.

 

Περιγραφή: expbul1a  Στο εορταστικό τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου 2008, η ομάδα ανέλαβε υπηρεσία υγειονομικής καλύψεως κατά την διάρκεια των διαφόρων εκδηλώσεων, στον Δήμο Πετρουπόλεως.

 

Περιγραφή: expbul1a  Τον Νοέμβριο του 2008 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. οργάνωσε και πραγματοποίησε, με την υπηρεσία εκπαίδευσης της Αττικό Μετρό (Α.Μ.Ε.Λ.  Α.Ε.), ενημερωτικό σεμινάριο, για πολίτες επιβάτες του μετρό, με θέμα «το σύστημα του μετρό». Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε διάφορες εγκαταστάσεις του Μετρό, φανερώνοντας στους συμμετέχοντες διάφορα καθημερινά χρήσιμα «μυστικά» των χώρων και των λειτουργιών του, που αφορούν στην ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των επιβατών.

 

Περιγραφή: expbul1a  Στα τέλη Νοεμβρίου του 2008 η ομάδα συμμετείχε στην δενδροφύτευση που οργάνωσε ο Δήμος Πετρουπόλεως.